138
просмотров

Shrimp & Asian chive dumplings (Saeu buchu mandu: 새우 부추 만두)

Канал: Nataniel  роликов: 4264, подписок: 703  

Кулинария 3 Октября 2017  

English name: Shrimp and Asian chive dumplings
Korean name: 새우 부추 만두
Romanized: Saeu buchu mandu

Ingredients

(makes 25 dumplings)

1 package (25 pieces) of dumpling wrappers (store-bought or made at home), thawed out in the fridge
8 ounces shelled, deveined, and cleaned shrimp, chopped
4 ounces Asian chives (or green onions), chopped
4 ounces of soft tofu, squeezed out excess water
½ teaspoon salt
½ teaspoon ground black pepper
2 teaspoons sesame oil
1 tablespoon potato starch

For dipping sauce:

2 teaspoons soy sauce
1 teaspoon vinegar
½ teaspoon hot pepper flakes
½ teaspoon sesame seeds, crushed

свернуть развернуть

Теги: maangchi  korean food  рецепт  корейская кухня  креветки  манты 

Только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Авторизуйтесь.