TOSHKENTDAGI BALIQLI TAOMLARNING NARXI QANCHA
00:00 – «Osh qoshiq» kanalining ilk soni baliq taomlari obzoriga bag’ishlanadi.
00:59 – Biz bu yerda turli xil baliqlardan tayyorlangan taomlar mazasini ta’tib ko’rdik.
1:38 – Birinchi manzilimiz «Fish and Bread».
2:40 – U yerda Norvegiyadan keltirilgan skumbriya balig’i tosterda qiltanoqsiz qilib tayyorlanar ekan.
7:24 – Ikkinchi manzilimiz esa Buxoro kafesi bo’ldi.
9:50 – Biz bu tamaddixonada sudak filesidan qiltanoqsiz qilib qovurilgan baliqni ta’tib ko’rdik.
12:53 – Uchinchi manzilimiz Xon baliq bo’ldi.
14:56 – Shahar tashqarisida joylashgan dam olish maskanida siz nafaqat baliqdan tayyorlangan taomni tatib ko’rishingiz balki tirik baliqni hovuzdan ovlash imkoniyatiga ham egasiz.
17:50 – Bu borada sizga barcha shart sharoitlar yaratib beriladi.
20:13 – To’rtinchi manzilimiz esa Opa singillar kafesi bo’ldi.
23:08 – Rostini aytamiz bu yerda tayyorlangan sazan balig’i usti qarsildoq ichi esa yumshoq, juda ham mazali edi.
Tatib ko’rgan taomlarimiz tayyorlanishi, baliq turi hamda narxi bilan bir biridan farq qilsa-da, ammo biz sizga eng yaxshi joylarni taklif qildik. Borib, o’zingiz ham mazasini ko’rishingiz va baho berishingiz mumkin.
(narxlar haqidagi ma’lumot vaqt o’tib o’zgarishi mumkin)
{$ noItemsMessage $}