Бисквит-рулет
ТЕКСТ НА РУССКОМ ЯЗЫКЕ НИЖЕ
Бисквит-рулет
Тухум 2 дона
Қуюлтирилган сут 380 гр
Турон уни 150 гр
Разрыхлитель 1ч.к.
Малина джеми
Қанд упаси
Бу ширинлигимиз тайёрланиш жиҳатидан жуда осон ва кам вакт сарфланади. Шундай экан кани бошладик!
Тухумлар миксерда 5 дақиқа давомида кўпиртирилиб, қуюлтирилган сут солиб яна миксерда бир икки маротаба айлантириб оламиз. Турон унига разрыхлитель солиб аралаштириб, элакдан ўтказиб соламиз ҳамда тухумли массага қўшамиз. Ва лопатка ёрдамида аралаштирамиз. Листга пергамен коғоз солиб бисквитни бир хил текисликда соламиз. 180 градусда қизиб турган газ печида тахминан 20 дақиқа давомида пишириб оламиз. Иссиқлигида малина джеми суртилиб, рулет килиб ўралади. Озрок совутиб, стречга ўраб, 2 соатга музлатгичга қуйилади. Музлатгичдан олиб, қанд упаси сепилади. Рулетни хоҳишга кўра кесишингиз мумкин. Ёқимли иштаҳа, албатта яқинларингизни меҳмон қилишни унутманг
Бисквит-рулет
2 яйца
380 гр сгущенного молока
150 гр муки Турон
Разрыхлитель 1ч.л.
Малиновый джем
Сахарная пудра
Готовить такой десерт очень легко и просто, к тому же его можно приготовить за короткий срок. Так давайте, начнем!
В течение 5 минут с помощью миксера взбиваем яйца, следом добавляем сгущенное молоко и сбиваем недолго. В муку Турон добавляем разрыхлитель и просеиваем через сито. Добавляем муку в яичную массу, перемешиваем лопаткой. На лист кладем пергаментную бумагу, равномерно выливаем бисквитное тесто. Выпекаем при 180С примерно 20 мин. После того как бисквит будет готов, горячий бисвит промазываем малиновым джемом и заворачиваем в рулет. Немного дадим остыть. После заворачиваем бисквит в пленку и оставляем на 2 часа в холодильнике. Через 2 часа посыпать сахарной пудрой. По желанию рулет можно нарезать. Приятного аппетита и не забудьте угостит близких
{$ noItemsMessage $}