Берлинча Жигар/Печень по-берлински

141
TuronOshxonasi
TuronOshxonasi631

    ТЕКСТ НА РУССКОМ НИЖЕ

    Берлинча жигар

    Жигар – жуда ҳам фойдали маҳсулотдир.
    Сизлар учун маҳсус, ўзига хос бўлган
    берлинча-жигар рецептини топдик.
    Пиёз ва олма қўшилгани учун, ушбу таом мазаси янада янги, ўзгача таъмга эга бўлади
    ва таомномангизни хилма-хиллигини таъминлайди.

    МАСАЛЛИҚЛАРИ:

    ️Бузоқ жигари – 350 грамм

    ️Яшил олма – 2 дона

    ️Бош пиёз – 1 дона

    ️Зайтун ёғи – таъбга кўра

    ️Сарёғ – таъбга кўра

    ️Turon уни – 2 ош қошиқ

    ️Туз, мурч – таъбга кўра

    Тайёр бўлган жигарни ош кўкатлар билан мустақил таом тарзида ёки севимли гарнирлар билан биргаликда дастурхонга тортсангиз бўлади. Ёқимли иштаҳа!

    Печень по-берлински

    Печень – весьма и весьма полезный продукт. Специально для вас мы разыскали оригинальный рецепт печени по-берлински.
    С добавлением лука и яблок
    это блюдо обретет новое звучание и приятно разнообразит ваше меню.

    ИНГРЕДИЕНТЫ:

    ️Печень телячья – 350 грамм

    ️Зеленое яблоко – 2 штуки

    ️Лук – 1 штука

    ️Оливковое масло – по вкусу

    ️Сливочное масло – по вкусу

    ️Мука Turon – 2 ст.л.

    ️Соль, перец – по вкусу

    Готовую печень можно подавать с зеленью,
    как самостоятельное блюдо, или с любимым гарниром. Приятного аппетита!

    Комментарии

    Для добавления комментариев необходимо авторизоваться.