Берлинча Жигар/Печень по-берлински
ТЕКСТ НА РУССКОМ НИЖЕ
Берлинча жигар
Жигар – жуда ҳам фойдали маҳсулотдир.
Сизлар учун маҳсус, ўзига хос бўлган
берлинча-жигар рецептини топдик.
Пиёз ва олма қўшилгани учун, ушбу таом мазаси янада янги, ўзгача таъмга эга бўлади
ва таомномангизни хилма-хиллигини таъминлайди.
МАСАЛЛИҚЛАРИ:
️Бузоқ жигари – 350 грамм
️Яшил олма – 2 дона
️Бош пиёз – 1 дона
️Зайтун ёғи – таъбга кўра
️Сарёғ – таъбга кўра
️Turon уни – 2 ош қошиқ
️Туз, мурч – таъбга кўра
Тайёр бўлган жигарни ош кўкатлар билан мустақил таом тарзида ёки севимли гарнирлар билан биргаликда дастурхонга тортсангиз бўлади. Ёқимли иштаҳа!
Печень по-берлински
Печень – весьма и весьма полезный продукт. Специально для вас мы разыскали оригинальный рецепт печени по-берлински.
С добавлением лука и яблок
это блюдо обретет новое звучание и приятно разнообразит ваше меню.
ИНГРЕДИЕНТЫ:
️Печень телячья – 350 грамм
️Зеленое яблоко – 2 штуки
️Лук – 1 штука
️Оливковое масло – по вкусу
️Сливочное масло – по вкусу
️Мука Turon – 2 ст.л.
️Соль, перец – по вкусу
Готовую печень можно подавать с зеленью,
как самостоятельное блюдо, или с любимым гарниром. Приятного аппетита!
{$ noItemsMessage $}