Бурито Мексика
Готовятся они легко, быстро и просто, а ингредиенты для начинки вы можете подбирать и комбинировать на свой вкус.
Тесто для тортильи
Масло сливочное – 50 г
Мука Turon – 320 г
Соль – 1/2 ч. ложки
Вода – 170-200 мл
Начинка для буррито:
Куриное филе – 300 г
Фасоль в томате консервированная – 150 г
Кукуруза консервированная – 150 г
Перец болгарский – 1 штук
Сыр – 200 г
Лук зелёный – 4 стебля
Чеснок – 3 зубчика
Перец чили – 1/2 чайной ложки
Зира(кумин) – 1/4 чайной ложки
Готовые буррито можно использовать в качестве самостоятельной закуски, перекуса на ланч или на завтрак с кофе или чаем. Приятного аппетита!
Ушбу таом жуда тез ва осон тайёрланади. ичига солинадиган қиймаси масаллиқларини сиз, ўзингизни таъбингизга қараб танласангиз ҳам бўлаверади. Тортильи учун хамир:
Сарёғ – 50 гр
Turon Уни – 320 г
Туз – 1/2 ош қошиғи
Сув – 170-200 мл Буритто учун қийма: Товуқ гўшти – 300 г
Томатда консерваланган ловия – 150 г
Консерваланган жўҳори – 150 г
Булғор қалампири – 1 дона
Пишлоқ – 200 г
Кўк пиёз – 4 дона
Саримсоқ пиёз – 3 дона
Аччиқ қалампир – 1/2 чой қошиғи
Зира(кумин) – и1/4 чой қошиғи Тайёр бўлган буриттоларни газзак ва тушлик ёки нонушта таоми сифатида ҳам, чой ёки қаҳва билан биргаликда истеъмол қилса бўлаверади.
Ёқимли иштаҳа!
{$ noItemsMessage $}