Бурито Мексика

836
TuronOshxonasi
TuronOshxonasi631

    Готовятся они легко, быстро и просто, а ингредиенты для начинки вы можете подбирать и комбинировать на свой вкус.

    Тесто для тортильи
    Масло сливочное – 50 г
    Мука Turon – 320 г
    Соль – 1/2 ч. ложки
    Вода – 170-200 мл

    Начинка для буррито:
    Куриное филе – 300 г
    Фасоль в томате консервированная – 150 г
    Кукуруза консервированная – 150 г
    Перец болгарский – 1 штук
    Сыр – 200 г
    Лук зелёный – 4 стебля
    Чеснок – 3 зубчика
    Перец чили – 1/2 чайной ложки
    Зира(кумин) – 1/4 чайной ложки

    Готовые буррито можно использовать в качестве самостоятельной закуски, перекуса на ланч или на завтрак с кофе или чаем. Приятного аппетита!

    Ушбу таом жуда тез ва осон тайёрланади. ичига солинадиган қиймаси масаллиқларини сиз, ўзингизни таъбингизга қараб танласангиз ҳам бўлаверади. Тортильи учун хамир:
    Сарёғ – 50 гр
    Turon Уни – 320 г
    Туз – 1/2 ош қошиғи
    Сув – 170-200 мл Буритто учун қийма: Товуқ гўшти – 300 г
    Томатда консерваланган ловия – 150 г
    Консерваланган жўҳори – 150 г
    Булғор қалампири – 1 дона
    Пишлоқ – 200 г
    Кўк пиёз – 4 дона
    Саримсоқ пиёз – 3 дона
    Аччиқ қалампир – 1/2 чой қошиғи
    Зира(кумин) – и1/4 чой қошиғи Тайёр бўлган буриттоларни газзак ва тушлик ёки нонушта таоми сифатида ҳам, чой ёки қаҳва билан биргаликда истеъмол қилса бўлаверади.
    Ёқимли иштаҳа!

    Комментарии

    Для добавления комментариев необходимо авторизоваться.