Мусака

296
TuronOshxonasi
TuronOshxonasi631

    ТЕКСТ НА РУССКОМ НИЖЕ

    Мусака

    Болгария – мазали таомлари билан машҳур бўлган Европа давлатларидан биридир. Бу сафар, сизлар учун болгарча мусаки – сарёғли-пишлоқ қайласи остидаги қийма ва сабзаводларнинг ажабтовур димламаси рецептини қидириб топдик. Айтиш лозимки, ушбу таомни байрам дастурхонига ҳам пишириб, келган меҳмонларингизни лол қолдиришингиз мумкин.

    МАСАЛЛИҚЛАР:

    Бақлажон – 400 гр

    Мол гўшти қиймаси – 350 гр

    Картошка – 600 Гр

    Зажарка – 300 Гр

    Қаттиқ навли пишлоқ – 200 Гр

    Сарёғ – 50 гр

    Turon уни – 80 гр

    Зайтун ёғи – 30 мл

    Сут – 700 мл

    Пиёз – 1 дона

    Сув – 1 стакан

    Зираворлар – таъбга кўра

    Тайёр мусакини қайноқ ҳолатда дастурхонга тортиш лозим. Ушбу селли ва хушбўй таом, барчага бирдек манзур келади деб ишонамиз

    Ёқимли иштаҳа!

    Мусака

    Болгария – яркая небольшая европейская страна с очень вкусной кухней. На этот раз мы раздобыли для вас рецепт болгарской мусаки – невероятно вкусной запеканки с овощами и начинкой из фарша под сливочно-сырным соусом. Между прочим, это блюдо можно приготовить даже к праздничному столу и поразить гостей.

    ИНГРЕДИЕНТЫ:

    Баклажаны – 400 гр

    Фарш говяжий – 350 гр

    Картофель – 600 гр

    Зажарка – 300 гр

    Твердый сыр – 200 гр

    Масло сливочное – 50 гр

    МукаTuron – 80 гр

    Масло оливковое – 30 мл

    Молоко – 700 мл

    Лук – 1 штука

    Вода – 1 стакан

    Специи – по вкусу

    Готовую мусаку обязательно подавать горячей. Это сочное и ароматное блюдо точно всем придется по вкусу

    Приятного аппетита!

    Комментарии

    Для добавления комментариев необходимо авторизоваться.