Мусака
ТЕКСТ НА РУССКОМ НИЖЕ
Мусака
Болгария – мазали таомлари билан машҳур бўлган Европа давлатларидан биридир. Бу сафар, сизлар учун болгарча мусаки – сарёғли-пишлоқ қайласи остидаги қийма ва сабзаводларнинг ажабтовур димламаси рецептини қидириб топдик. Айтиш лозимки, ушбу таомни байрам дастурхонига ҳам пишириб, келган меҳмонларингизни лол қолдиришингиз мумкин.
МАСАЛЛИҚЛАР:
Бақлажон – 400 гр
Мол гўшти қиймаси – 350 гр
Картошка – 600 Гр
Зажарка – 300 Гр
Қаттиқ навли пишлоқ – 200 Гр
Сарёғ – 50 гр
Turon уни – 80 гр
Зайтун ёғи – 30 мл
Сут – 700 мл
Пиёз – 1 дона
Сув – 1 стакан
Зираворлар – таъбга кўра
Тайёр мусакини қайноқ ҳолатда дастурхонга тортиш лозим. Ушбу селли ва хушбўй таом, барчага бирдек манзур келади деб ишонамиз
Ёқимли иштаҳа!
Мусака
Болгария – яркая небольшая европейская страна с очень вкусной кухней. На этот раз мы раздобыли для вас рецепт болгарской мусаки – невероятно вкусной запеканки с овощами и начинкой из фарша под сливочно-сырным соусом. Между прочим, это блюдо можно приготовить даже к праздничному столу и поразить гостей.
ИНГРЕДИЕНТЫ:
Баклажаны – 400 гр
Фарш говяжий – 350 гр
Картофель – 600 гр
Зажарка – 300 гр
Твердый сыр – 200 гр
Масло сливочное – 50 гр
МукаTuron – 80 гр
Масло оливковое – 30 мл
Молоко – 700 мл
Лук – 1 штука
Вода – 1 стакан
Специи – по вкусу
Готовую мусаку обязательно подавать горячей. Это сочное и ароматное блюдо точно всем придется по вкусу
Приятного аппетита!
{$ noItemsMessage $}