Tayyor xamirdan pishirilgan piyozli qatlamalar
zirauz4411493
Masalliqlar:
1 o’ram «Mali»dan tayyor piyozli qatlama xamiri
qovurish uchun o’simlik yog’i
birga tortish uchun smetana yoki qaymoq
1.Tovaga ozroq yog’ quyib, qizdirib olamiz.
2.Qatlamalarni o’ramini ochib, yumshashini kutmay tovaga solamiz.
3.O’rtacha olovda ikkala tomonini 2-3 daqiqadan, qizartirib pishirib olamiz.
Qolganlarini ham xuddi shunday usulda pishirib olamiz(qadog’ida 4 dona qatlamalar mavjud).
Ehtiyojga qarab, qovurish vaqtida qopqog’ini yopib pishiramiz.
4.Issiqina qatlamalarni choy yoki qaymoq bilan birga dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
{$ noItemsMessage $}