Просмотр видеоролика вне территории Узбекистана запрещен
190
просмотров

Шарлотка

Канал: TuronOshxonasi  роликов: 31, подписок: 6  

Кулинария 20 Сентября 2018   0+

ТЕКСТ НА РУССКОМ НИЖЕ
Шарлотка

Бунинг учун бизга:
3 дона тухум
160 гр шакар
80 гр Турон уни
5 гр ванилин
ва албатта олмалар керак булади!

Қани бошладик

Тухумларни оқидан сариғини ажратиб олиб, оқини миксерда яхшилаб кўпиртириб ва оз оздан шакар солиб, давом этамиз. Маромига етганидан сўнг тухум сариғини битта биттадан солиб миксерда аралаштирамиз. Унимизни ва ванилинни элакдан утказиб, тухумли массага солиб эхтиёткорлик билан лопатка ёрдамида бир хил йўналишда тепадан пастга қилиб аралаштирамиз. Олмаларни ювиб донидан ажратиб паррак қилиб тўғраймиз. Тайёр хамирни қолибга солиб устига олмаларни жойлаштириб чиқамиз ва 180 °C да қизиб турган газ печида 40 дақиқа давомида пишириб оламиз. Совуганидан кегин устига қанд упаси сепиб яқинларимизни мехмон қиламиз

Шарлотка

Для этого нам необходимо:
3 яйца
160гр сахара
80гр муки TURON
5гр ванилина
И конечно же яблоки!

Начали

Отделяем яйца от желтка, с помощью миксера отделённую часть хорошенько взбиваем добавляя немного сахара. После этого по отдельности добавляя желтки взбиваем их. Муку и ванилин проводим через решето, добавляем на яичную массу и с помощью лопатки с осторожностью перемешиваем в одном направлении сверху вниз. Яблоки отделяем от косточек и нарезаем ломтиками. Готовое тесто помещаем на форму, сверху располагаем яблоки и ставим на газовую плиту 180 °C, в течении 40 минут следим за процессом приготовления. Итак наше творение готово, насыпаем сахарную пудру и угощаем своих родных!

свернуть развернуть

Теги: кулинария  сладости  кухня  turonuni 

Только зарегистрированные пользователи могут оставлять комментарии. Авторизуйтесь.