Баскча олчали пирог/Баскский вишнёвый пирог
ТЕКСТ НА РУССКОМ НИЖЕ
Баскча олчали пирог
Яқинларингизни бетакрор таом билан сийлашни ният қилдингизми? Ундай бўлса дарҳол, Баскча олчали пирог рецепти ортидан Испанияга саёҳат қиламиз! Пирог ичига қўшилган нафис креми ва етилиб пишган олчанинг таъми барча оила аъзоларингизга манзур келади деб ишонамиз
Масаллиқлари:
Ваниль қўшилган шакар упаси – 50 гр
Turon уни – 350 гр
Шакар – 200 гр
Сарёғ – 125 гр
Оқ мусаллас – 30 мл
Тухум сариғи – 6 дона
Сут – 500 мл
Олча – 200 гр
Тухум – 2 дона
Баскча пирог пишганидан сўнг, ўзининг бетакрор таъми ва ёздан дарак берувчи меванинг хушбўй хидлари билан барчани лол қолдира олади! Ёқимли иштаҳа!
Баскский вишнёвый пирог
Хочется угостить близким чем-то особенным? Тогда срочно отправляемся в Испанию за рецептом Баскского пирога с вишней! Начинка из нежного крема и сочной вишни точно придется по вкусу всем членам семьи
Ингредиенты:
Сахарная пудра с ванилью – 50 гр
Мука Turon – 350 гр
Сахар – 200 гр
Сливочное масло – 125 гр Белый ром – 30 мл
Яичный желток – 6 штук
Молоко – 500 мл
Вишня – 200 гр
Яйцо куриное – 2 шт
Готовый баскский пирог восхитит всех своим насыщенным вкусом и ярким ароматом лета. Приятного чаепития!
{$ noItemsMessage $}