Баскча олчали пирог/Баскский вишнёвый пирог

330
TuronOshxonasi
TuronOshxonasi631

    ТЕКСТ НА РУССКОМ НИЖЕ
    Баскча олчали пирог

    Яқинларингизни бетакрор таом билан сийлашни ният қилдингизми? Ундай бўлса дарҳол, Баскча олчали пирог рецепти ортидан Испанияга саёҳат қиламиз! Пирог ичига қўшилган нафис креми ва етилиб пишган олчанинг таъми барча оила аъзоларингизга манзур келади деб ишонамиз

    Масаллиқлари:
    Ваниль қўшилган шакар упаси – 50 гр

    Turon уни – 350 гр

    Шакар – 200 гр

    Сарёғ – 125 гр

    Оқ мусаллас – 30 мл

    Тухум сариғи – 6 дона

    Сут – 500 мл

    Олча – 200 гр

    Тухум – 2 дона

    Баскча пирог пишганидан сўнг, ўзининг бетакрор таъми ва ёздан дарак берувчи меванинг хушбўй хидлари билан барчани лол қолдира олади! Ёқимли иштаҳа!

    Баскский вишнёвый пирог

    Хочется угостить близким чем-то особенным? Тогда срочно отправляемся в Испанию за рецептом Баскского пирога с вишней! Начинка из нежного крема и сочной вишни точно придется по вкусу всем членам семьи

    Ингредиенты:

    Сахарная пудра с ванилью – 50 гр

    Мука Turon – 350 гр

    Сахар – 200 гр

    Сливочное масло – 125 гр Белый ром – 30 мл

    Яичный желток – 6 штук

    Молоко – 500 мл

    Вишня – 200 гр

    Яйцо куриное – 2 шт

    Готовый баскский пирог восхитит всех своим насыщенным вкусом и ярким ароматом лета. Приятного чаепития!

    Комментарии

    Для добавления комментариев необходимо авторизоваться.