Ўрама/Урама

265
TuronOshxonasi
TuronOshxonasi631

    ТЕКСТ НА РУССКОМ НИЖЕ
    Ўрама

    Ох, нақадар мазали ўрама.. Болалигимиздан таниш бўлган, байрамларда пишириладиган тотли пишириқ. сиз тайёрлаган ўрамалар янада енгил ва қарсилдоқ бўлиб пишиши учун, маҳсус сеҳирли рецептни топдик! Оила аъзоларингиз ва меҳмонларингизга ушбу пишириқ манзур бўлади деб умид қиламиз

    Масаллиқлари:
    Тухум – 2 дона
    Сут – 100 г
    Маргарин – 3 ош қошиқ
    Сахар- 4 ош қошиқ
    Ун – 400 г
    Қовуриш учун – 1 стакан ўсимлик ёғи
    Безатиш учун – 10 г қанд упаси.

    Эндигина қовурилиб хали совимаган ўрамани устига қанд упасини сепинг ва бутун оилангиз билан дастурхон атрофида унинг бетакрор мазасидан баҳраманд бўлинг

    Урама

    Ах, этот хворост.. Лакомство, знакомое нам с детства, особенно по праздникам. Однако его приготовление имеет свои нюансы. А мы как раз раздобыли волшебный рецепт, с которым ваш хворост будет воздушным, хрустящим и румяным! Его еще часто называют урама, и он, несомненно, придется по вкусу и близким, и гостям

    Ингредиенты:
    Яйцо – 2 шт
    Молоко – 100 г
    Маргарин – 3 ст. ложки
    Сахар – 4 ст. ложки
    Мука – 400 г
    Для жарки – 1 стакан растительного масла
    Для украшения – 10 г сахарной пудры.

    Готовый, с пылу-жару хворост посыпаем сахарной пудрой и наслаждаемся его вкусом всей семьей за чаепитием

    Комментарии

    Для добавления комментариев необходимо авторизоваться.