Болоньезе қайлали хонаки паста/Домашняя паста с соусом Болоньезе

67
TuronOshxonasi
TuronOshxonasi631

    Русский Текст ниже

    Болоньезе қайлали хонаки паста

    Ох бу Италия.. Ушбу мамлакатнинг жуда ҳам мазали таомлари аллақачон бутун дунёга машҳурдир. Бугун ўз қўлларимиз билан, болоньезе қайласи қўшилган, ҳақиқий хонаки итальянча пастани тайёрлаймиз. Бу таом бизнинг минтақага мос келади. Гўшт ва сабзавотларнинг паста билан мутаносибликдаги мазасини татиб кўринг ва мафтункор Италия ҳақидаги ҳаёллар оғушида бўлинг.

    Масаллиқлари:

    Паста учун:

    Turon уни – 300 г

    Тухум – 3 дона

    Туз – чимдим

    Болоньезе қайласи учун:

    Бош пиёз – 1 дона.

    Сабзи – 1 дона.

    Мол гўшти қиймаси – 400 гр.

    Ўзиниг шарбатидаги томат – 400 гр

    Саримсоқ пиёз -3 донача
    Булғор қалампири – 1 дона
    Гўшт қайнатмаси – 100 мл
    Зайтун ёғи – 30 мл
    Туз, мурч. райхон – таъбга кўра
    Қаттиқ навли пишлоқ – 200 гр

    Кашнич – 1 боғ

    Айтиш керакки, паста учун хамирни олдиндан тайёрлаб қўйиб, музлатгичда сақласа ҳам бўлади. Тайёр пастани эса, ликопчаларга солиб. устидан қайла ва қирғичдан ўтказилган пишлоқ, ҳамда райҳон қўшинг.

    Buonappetito!

    Домашняя паста с соусом Болоньезе

    Ах, Италия.. Вкуснейшие блюда этой страны давным-давно покорили весь мир. Сегодня мы готовим своими руками настоящую домашнюю итальянскую пасту под соусом болоньезе. Это блюдо идеально подходит для нашего региона. Гармоничный вкус пасты с мясом и овощами превратит трапезу в настоящее удовольствие с итальянскими нотками

    Ингредиенты:

    Для пасты:

    Мука Turon – 300 г

    Яйцо среднего размера – 3 шт

    Соль – щепотка

    Для соуса болоньезе:

    Лук — 1 шт.

    Морковь — 1 шт.

    Фарш говяжий — 400 гр.

    Томаты в соку — 400 грамм

    Чеснок — 3 зубчика

    Болгарский перец – 1 шт.

    Бульон – 100 мл

    Оливковое масло – 30 мл

    Соль, перец, орегано – по вкусу

    Твердый Сыр – 200 грамм

    Петрушка – 1 пучок

    К слову, тесто для пасты можно приготовить впрок и хранить замороженным в холодильнике. Ну а готовую пасту порционно выкладываем в тарелки, добавляем соус и посыпаем сверху тертым сыром и свежим базиликом.

    Buon appetito!

    Комментарии

    Для добавления комментариев необходимо авторизоваться.