Qaymoq-pishloqli qaylada pishirilgan “Mali” vareniklari
Vareniklarni faqat qaynatib yeyish mumkin deb o’ylaysizmi? Hozirgi videoretseptimizda siz ularni juda mazali usulda tayyorlash siri bilan tanishib olasiz!
Tayyorlash jarayoni osonligiga qaramay, taomnomangizni boyitishga anchagina yordam beradi.
Masalliqlar:
1 o’ram «Mali» dan tayyor vareniklar
300 millilitr 10 % li qaymoq
150 gramm pishloq
ta’bga qarab tuz va murch
xohishga qarab biror xil ko’katlar
Qadam 1
Pechda pishirishga mo’ljallangan qolipga muzlatilgan vareniklarni terib chiqamiz.
Qadam 2
Ustidan suyuq qaymoqni quyamiz va tuz bilan murchni sepamiz.
Qadam 3
Ustidan qirg’ichdan chiqarilgan pishloqni sepamiz.
Qadam 4
170 C darajada qizigan pechga qo’yib, 30 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Bundanda ko’proq retseptlar t.me/zirauzuz telegram kanalida!
{$ noItemsMessage $}