Торфли пирог/Торфяной пирог
ТЕКСТ НА РУССКОМ НИЖЕ
«Торфли пирог»
Бундай номланишидан асло чўчиманг, аслида бу пирог жуда нафис шоколад ва қум-хамирдан тайёрланиб, ичига творог солинади, устидан эса майдаланган шоколад сепилади. Тайёрланиши жуда осон ва еганда оғизда эрийдиган мазали пирогдир.
Масаллиқлар:
Асоси учун:
️Turon уни – 200 гр
️Какао – 2 ош қошиқ
️Сарёғ – 4 ош қошиқ
Шакар упаси – 4 ош қошиқ
Ичига солинадиган масаллиқ:
️Творог – 600 гр
️Сметана – 150 гр
️Шакар упаси – 150 гр
️Тухум – 2 дона
️Крахмал – 2 ош қошиқ
Тайёр бўлган торфли пирог – бу чинаккам шоколадли ширинлик бўлиб, чой ва қаҳва билан бирга дастурхонга тортилади. Ёқимли иштаҳа!
«Торфяной пирог»
И пусть вас не пугает его название, ведь на самом деле это нежный пирог из шоколадно-песочного теста с творожной начинкой, покрытый шоколадной крошкой. Легкий в приготовлении, он получается очень вкусным и просто тает во рту.
Ингредиенты:
Для основы:
️Мука Turon – 200г
️Какао – 2ст.л.
️Сливочное масло – 120г
️Сахарный песок – 4ст.л.
Для начинки:
️Творог – 600г
️Сметана – 150г
️Сахарный песок – 150г
️Яйца – 2шт
️Крахмал – 2ст.л.
Готовый торфяной пирог – это настоящее шоколадное лакомство, идеальное для чаепития или с кофе. Приятного аппетита!
{$ noItemsMessage $}