Мишка Торти / Торт Мишка

421
TuronOshxonasi
TuronOshxonasi631

    ТЕКСТ НА РУССКОМ НИЖЕ
    Мишка торти

    Бунинг учун бизга керак бўлади
    Маргарин 100 гр
    Шакар 200 гр
    Сметана 200 гр
    Турон Уни 400 гр
    Какао кукуни 4 ч. қ
    Разрыхлитель 1 ч. қ

    Крем учун:
    Сметана 400 гр
    Қанд упаси 200 гр
    Ёнғоқ безатиш учун

    Шоколадли глазур учун:
    Какао кукуни 1 о. қ
    Шакар 3 о. қ
    Сут 3 о. қ
    Сарёғ 10 гр

    Келинг буни бирга тайёрлаймиз!

    Хона хароратида юмшатилган маргаринни шакар билан аралаштириб бир хил масса холига келтириб олиб, сметанани хам қу́шиб аралаштирамиз ва тенг икки қисмга бўламиз Биринчи аралашмага 220 гр Унга 0,5 ч.қ разрыхлитель қўшиб элаб хамир қорамиз. Иккинчи аралашмага 180 гр Унга 0,5 ч.қ разрыхлитель ва какао кукунини қўшиб, элаб хамир қорамиз. Агар хамирларимиз қўлга жуда хам ёпишса озгина ун қу́шишимиз мумкин.
    Шунда бизда оқ ва қора хамирлар бўлади! Оқ хамирни 3 га бўлиб зувалачалар қилиб оламиз, қора хамирни хам 3 га бўлиб оламиз. Биттадан ёйиб, (24 Д) 180 даражада қизиб турган газ печида тахминан 7-10 дақиқа давомида пишириб олинади. Совутилади.

    Крем тайёрлаш:
    Сметана миксерда яхшилаб қуюлтирилиб, қанд упасидан оз оздан солиб, крем холига келтирилади. Тайёр кремдан тортимизни хар бир қаватига, битта оқ битта қора қилиб 2-3 қошиқдан суртиб ёпиштириб чиқамиз. Энг устига шоколадли глазур суртилади ва ёнғоқни майдалаб сепилади!

    Глазур тайёрлаш:
    Какао кукуни, шакар, сут идишга солиниб бир хил холатга келгунича аралаштириб, газда озгина кайнатиб олинади (қуюлиши керак) ва газдан олиб, сарёғ солиб совутилади.
    Торт 2 соатга музлатгичга куйилади.

    Ёқимли иштаха!

    Торт «Мишка»

    Для этого нам необходимы следующие ингредиенты:
    Маргарин 100 гр
    Сахар 200 гр
    Сметана 200 гр
    Мука Турон 400 гр
    Какао 4 ч. л
    Разрыхлитель 1 ч. л

    Для крема:
    Сметана 400 гр
    Сахарная пудра 200 гр
    Орех для украшения

    Для шоколадной глазури:
    Какао 1 с. л
    Сахар 3 с. л
    Молоко 3 с. л
    Масло сливочное 10 гр

    Давайте приготовим это вместе!

    Маргарин размягченный в комнатной температуре смешиваем с сахаром и доводим до однородной массы, добавляем еще сметану потом смешиваем и разделяем на две равные части. На первую разделенную часть на 220 гр муки добавляем 0.5 ч.л разрыхлителя, проводим через сито, и готовим тесто. На вторую разделенную часть на 180 гр муки добавляем 0.5 ч.л разрыхлителя и какао, проводим через сито и готовим тесто. Если тесто сильно прилипает к руке то можно немного добавить муки.
    Тогда у нас будет одно белое и одно черное тесто. Белое и черное тесто разделяем на три частички каждое. Раскатываем все по одному раздельно (24 Д) и готовим с помощью газовой печи при температуре 180° в течении 7-10 минут. Даем остыть

    Приготовление крема:
    Смешиваем сметану с помощью миксера до густого состояния, затем по немногу добавляем сахарную пудру и доводим до состояния крема. Готовый крем намазываем по 2-3 ложки на каждый слой нашего торта и лепим каждую часть один черный и один белый соответственно. На самую верхнюю часть намазываем шоколадную глазурь и насыпаем размельчённый орех.

    Приготовление глазури:
    Смешиваем какао, сахар, молоко до состояния однородной массы, ставим на газовую плиту для приобретения густоты, затем добавляем сливочное масло и даем остыть.
    Торт ставим в холодильник на 2 часа, и после со всеми родными с радостью пробуем торт.

    Приятного аппетита!

    Комментарии

    Для добавления комментариев необходимо авторизоваться.